tisdag 19 november 2013

Längtan

Jag fick nyss meddelande om att två nya tvillingar sett dagens ljus.. Å, vad jag längtar efter mina egna tvillingpojkar. Känns så länge ännu förrän jag ska få hålla om dem! Tacksam att jag nu nått upp till vecka 26, men de små liven behöver hållas innanför skinnet i flera veckor ännu.
Ha inte för bråttom ut gossar, mamma är otålig, men ni mår bäst där ni är! <3

3 kommentarer:

  1. Hej ! Hur ser du på preventivmedel i ett kristet förhållande ? Alltså då man är gift. Tacksam för svar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, du ställer en svår fråga som jag själv funderat mycket på. Har sökt svar i Bibeln, men inte hittat mer vägledning i frågan än att "vi ska vara fruktsamma och föröka oss". Inget mer preciserande. Att preventivmedel eller metoder för att förhindra uppkomsten av graviditet skulle vara synd, det står i alla fall ingenstans på de fyrahundra heliga sidorna. (Att släcka ett liv som redan tagit sin början genom abort eller "dagen efter piller", det är däremot något helt annat!!)
      Barn är nådegåvor och jag anser att det viktigaste i den här frågan är hur vi tar emot de barn vi får! Att vi tar hand om de barn som getts oss på bästa möjliga sätt. Och då kan frågan om familjens resurser, föräldrarnas hälsa och andra möjliga faktorer bli avgörande.Ingen skillnad om du har ett eller åtta barn, varenda en av dem behöver få känna sig välkommen och väntad. Det är min åsikt.
      Hoppas att du med Guds hjälp ska komma fram till ett eget svar i den här frågan. Som du kan känna dig trygg i.

      Radera
    2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

      Radera