torsdag 23 januari 2014

Nedräkningen börjar

Var på ny kontroll idag till Möcs och allt såg bra ut. Pojkarna växer i duktig fart nu, gosse A var 2,7 kg och gosse B 2,6 kg. Livliga och välmående i magen och nu har båda ställt sig klara i hjässläge.
Slutdatumet blev 3. februari. Eller startdatumet låter väl kanske bättre? För då startas förlossningen om inte förr med igångsättning. Och förhoppningsvis blir den dagen startskottet för två nya människors liv.

10 dagar kvar. Nedräkningen har börjat på allvar nu. Vad jag längtar efter att få träffa våra underverk!!!


4 kommentarer:

  1. Oj så spännande! Inte mycket kvar nu! Ber att allt ska gå bra nu de sista dagarna, och att grabbarna sen kommer ut friska och relativt enkelt! :)
    /Heidi som inte orkade logga in

    SvaraRadera
  2. Oj, vad härligt att det närmar sig! Jag önskar dig en fin sista tid som gravid och hoppas att du får en underbar förlossningsupplevelse och två friska fina killar! Lycka till! :)

    SvaraRadera
  3. Oj oj vad spännande! Förstår dej till 100 % att det börjar kännas tungt, jobbigt och ändlöst nu... men kan inte trösta dig med annat än att det är över snart! Snart har du dina gossar i famnen och kan knyta skorna själv... :) Vi kommer så ihåg er att allt går bra! Kram/ Erica

    SvaraRadera
  4. Varmt tack till er allihopa för era tanka och böner! Kram <3

    SvaraRadera