måndag 11 november 2013

Äktenskapsmedicin

Känns det som att ni tappat gnistan i ert äktenskap?
Ja, jag vet så väl hur du som kvinna kan känna det. Du är trött och har så mycket att tänka på. Kanske är det länge sedan du fått uppskattning för det du gör. En evighet, sen du fick höra av din partner att du är vacker eller nånting ditåt ens. Du saknar tiden, då du kände dig bekräftad och attraktiv..
Men nu skall inte dethär inlägget handla om vad vi saknar, utan vad vi har och vad vi kan förbättra.
Vill du ha en nytändning i ditt äktenskap? Vad kan DU göra för det här?

Medicinkuren du som kvinna kan ge ert parförhållande:

1. Välkomna hem din man från jobbet med en extra lång och innerlig kram.
2. Fråga hur hans dag varit f.ö.r.s.t. när du har tid att lyssna utan att avbryta.
3. Bjud ut nackmassage.
4. Ordna med en helkväll på tumanhand. Har ni barn så ordna barnvakt. Börja kvällen med en bit god mat och fullfölj kvällen med något som din man tycker om. Kanske fågelskådning eller bastubad? Om det blir besök till tennishallen eller bowlinghallen, så kom ihåg att det lönar sig att låta karln vinna!
5. Skryt på din partner i sällskap med andra.
6. Städa garaget. Obs! Funkar inte på alla män. Jag städade garage och bilar i flera år innan jag förstod att min karl upplevde det som ett övertramp på hans manlighet.
7. Skicka ett ömt sms mitt i hans arbetsdag, ett som får honom att rodna. Bra tips om du vill ha hem honom i god tid till middagen!

Följ det här veckoprogrammet i en månads tid och du kommer garanterat att se resultat! Är det svårt att hitta motivationen och viljan, så knäpp dina händer och be att du skall få det. Lycka till!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar